Certificaat: “Een heldere kijk op glas”

In het kader van nascholing heeft Adriaan Jurriëns architecten een cursus over beglazing gevolgd. Deze scholing ging in op de productie en verschillende mogelijkheden en toepassingen van glas. Tijdens de cursus werd duidelijk dat naast de ‘standaard’ dubbele beglazing volop mogelijkheden zijn. Zo hebben we gekeken naar het bouwfysische aspect van isolerende beglazing en de mogelijkheden daarin zoals alternatieve gassen in de luchtspouw, andere afstandhouders, coatings en folies. Daarnaast naar de mogelijkheden in de productie zoals de maximale breedte van een glasplaat, geëmailleerd glas en veiligheidsglas. En hoe kozijn- en glasleveranciers samenwerken in het samenstellen van beglazing en kozijnprofielen.

Beglazing
Bekijken van verschillende typen beglazing en het effect ervan op daglichttoetreding en zicht.
Certificaat cursus glas
Certificaat

Lees hier meer over de cursus: http://www.bna.nl/bna-academie/cursussen/gesponsord-aanbod/een-heldere-kijk-op-glas/