Bijna klaar: tuinhuis Odahoevestraat

Inmiddels bevindt het tuinhuis te Weert zich in de afbouwfase. Aan de binnenzijde is het interieur vrijwel volledig afgerond op een paar punten na. Alleen aan de buitenzijde bevinden zich nog enkele afwerkpunten. Het reeds aangebrachte stucwerk aan de buitenzijde geeft een goed beeld van het eindresultaat en het minimalistische ontwerp dat erachter schuilgaat. Ook de bijbehorende bergruimte, ontworpen in dezelfde stijl, is bijna af. Het bijzondere karakter van de aanbouw heeft veel positief commentaar opgeleverd waar we, net als de opdrachtgever, trots op zijn.

Tuinhuis Odahoevestraat te Weert
Exterieur tuinhuis Odahoevestraat
Interieur tuinhuis Odahoevestraat
Interieur tuinhuis Odahoevestraat

Lees meer over de bouw van het tuinhuis: #1, #2, #3 en #4 !