Certificaat: Juridische spelregels voor verbouw en herbestemmen

Adriaan Jurriëns architecten heeft de cursus ‘Juridische spelregels voor verbouw en herbestemmen’ gevolgd. Het bouwbesluit maakt onderscheidt tussen verschillende niveaus van bouw. Een cruciaal begrip bij verbouw en herbestemmen is het begrip ‘rechtens verkregen niveau’. En soms even verwarrend is het begrip ‘bestaande bouw’. Het is niet altijd even duidelijk wanneer men zich kan beroepen op deze bepaling en dat kan onnodige kosten of onnodige vertraging in het proces veroorzaken.  Door het volgen van deze cursus kunnen wij als architectenbureau de opdrachtgever goed adviseren inzake de geldende regels omtrent verbouw- en/of herbestemmingssituaties.

Certificaat: Juridische spelregels voor verbouw- en herbestemmen
Certificaat: Juridische spelregels voor verbouw- en herbestemmen

Lees hier meer over de cursus: http://www.bna.nl/cursus/de-juridische-spelregels-voor-verbouw-en-herbestemmen/